Angelina julia gonzalez

ja idag skall jag berätta eller försöka iaf att berätta hur de gick till när min lilla angelina togs ifrån mig och hela sin familj,fem syskon ,pappa, plast mamma, farmor, farbröder, faster och mer än 10 kusiner och några som är på väg och några som fötts under tiden hon varit "omhändertagen".
Ja . Marie ekblad ringer mig och förklarar att hon är utanför jennys trappa tillsammans med polisen och några kolleger från socialtjänsten, och hon vill ha information om var jenny kan tänkas gömma sig. jag svarar med att säga att jag inte vet , men då byter hon ton och hotar mig med att ta lakisha och leo också om jag inte "samarbetar". Ja.du kan ju försöka. sa jag o la på luren. mindre än en minut senare så ringde telefonen med privat nummer och gissa vem de var!! ju de var hennes kollega exakt hon Marie Ekblad, -det är bäst att du sammarbetar och uppger var jenny maack gömmer sig, vi har inte tid med sån trams. Menar du allvar svarade jag.ska jag uppge var min lilla dotter är för dig för att du ska ta henne och för att jag aldrig mer ska se henne. du är sjuk, fixa dig ett liv och låt andra leva sina liv din hagga.- Bara så du vet alex så är inte detta ditt land,där kanske du kunde vägra lyda men här skall du lyda. här är de myndigheter som bestämmer och allting har konsekvenser ,särskilt om du motarbetar socialen då vi kan bestämma om du sammarbetar med hos för att slutföra våra uppdrag eller så hindrar du oss att utföra våran plikt. WTF.... vad sa du? ..ja du hörde vad jag sa, detta kan till och med ledda till fängelse för dig, om du vägrar uppge jennys gömställe. - Du och alla som du som tror att ni kan komma hit och göra precis som ni vill ,men du lever i sverige nu där det finns lagar och myndigheter, och där lagen måste följas så var håller jenny, angelina gömd. Du är en riktig rasistkärring du. men jag är inte rädd för dina reprecialer,varsågod anmäll du mig för att jag vägrar sammarbeta med dig,så får vi låta lagen ha sin gång. en sak skall jag säga dig att allt detta kommer att komma ut någondag och då vill jag se vad du skall göra när du blir åtalad för hot i lagens namn. vet du en sak marie ekberg, jag fik lära mig tidigt här att man måste ha bevis för att bli trodd och de har jag nu när jag spelat in vårt samtal.hoppas du är bra på att ljuga för detta kommer du inte undan med. Förr eller senare så kommer detta att komma ut och människor som tror på er vad ni gör ,kommer att få sig en tankeställare. Alex det enda jag vill är att du sammarbetar med oss och har jag sagt något som du känner dig förolämpad över så ber jag om ursäkt. din tid är över cecilia. klick. nu skulle jag vilja fråga er so läser detta, får man lov att bete sig så av en stadsanställd och framför allt så får man ju inte bete sig rasistisk överhuvudtaget om man representerar staten. 
Jag jämnför alltid med mitt yrke, om jag hade haft en gäst som smittit från sin nota så kan jag inte skylla på deras kammarater som blivit kvar, och desto mindre börja förolämpa dem för att tvinga fram dem att avslöja vad vännen heter. eller säga nåt  still med .alla ni svarta från afrika betalar aldrig era notor, eller börja hota dem . jag ska skicka er allihoppa hem till era byar i afrika om ni inte betalar . WTF . detta att jag skriver ner allt idag och inte när de hände är för att jag har blivit jagad av socialen,möte efter möte ,normalt med två till tre möten i veckan. samt att jag blivit ,med gömda hot, varnad att allt som händer i socialen är sekrettes belagd och att jag bör inte kritisera någon av de anställda för de kan ha konsekvenser. Fuck u säger jag till er, vad ska ni hota mig med mer, ni har redan förstört våran familj och tagit mina tre barn på inga grunder alls ,har de visat sig i alla rättsinstanser men ni står ju över lagen som sagt och då kan man göra vad man vill och när man vill.
Jag är inte bitter på är socialtanter(99% kvinnor) jag är jävligt förbannad på politikerna och på med krypphåll där socialen har 2 - 5 juristerper fallalla dessa krypphål och nu undrar jag varför ska vi som föräldrar ha dessa mötten med socialen där vi knappt kan förstå vad de säger, från att va en vanlig förälder så måste du bli politiker eller jurist för att förstå vad de menar. Fuck this , de måste bli någon ändring på allt detta, vi blir behandlade som andra klassens medborgare av dessa assitenter som kommer från skyddade platser i sverige , och som har haft turen att va födda i sverige ,bo i svedala, ha sin svenka man vid namn christian.n fin villa. att jobba som socialassisten ses som ett kall för dessa människor, dem leker med våra liv och känslor och allt de gör gör dem för barnen,,skitsnack säger jag då jag under dessa 3 år har haft socialasssitenter som berättat i detalj om dem här morgon mötterna som tydligen praktiseras i hela landet, hur alla social assistenter brytter mot lagen varje dag då fallen/klienterna som vi kallas.diskuteras öppet. var tog PUL eller sekrettes lagen vägen ,eller gäller de alla andra förutom socialtanterna. När jag och många andra skickade in en anmällan till IVO om detta att lagen inte följs av socialen så fick vi bara ett svar. vi ska undersöka det. mvh blabla bla. IVO står för Inspektion av vård och omsorg. till dagsläget har de inte hänt ett skit.
Men vi lämnar detta och återvänder till omhändertagandet av angelina, pappas lila ängel.
Den natten brött sig socialen in i jennys lägenhet och de omhändertog min lila ängel, får tårar varje gång jag tänker på henne, jag är ju hennes pappa och de var min plickt att skydda henne från allt detta och de ska gud veta att jag försökte och jag litade på myndigheterna till hundra procent, jag skulle ha varit med henne och uppfostrat henne istället för att hon omhändertogs. men jag fick ju aldrig chansen. fast de står klart och tydligt i sveriges rikes lag. att man ska försöka så långt de går att ej placera barn i familje hem om barnet kan vara trygg i den andre förälders hem. men jag fick ju aldrig chansen . Marie ekblad och hennes team där också cecilia nilsson ingår,ansåg att jag inte skulle klara av att ta hand om min egen dotter och vad grundar hon detta på .magkänsla var svaret jag fick när jag frågade henne. de värsta med allt detta som hänt är att Marie ekblad, cecilia nilsson, emmelie ljungdel, emmelies kollega sara,anna larsson, elham kaaling,inte kan bli åtalade för att de agerat vårdslös och utan att följa lagen, och för att de har ståt över lagen ,men de finns ett sätt där de ska ställas till svar för sina tjänstefel. men dit kommer vi sen. efter några dagar så fick jag ytterligare en kallelse till socialen norr i kirseberg , där skulle de meddela mig var de skulle placera min lila ängel angelina, gissa om jag blev upprörd när dessa gamla ,känslolösa, laglösa kärringar , sa till mig att angelina skulle omhändertas och placeras på ett familjehem där hon kunde vara trygg och få en advekat uppfostran. varje gång jag lyssnar på dessa inspelningar blir jag lika fustrerad,arg av inpotencia ctm. men jag är en människa som tror på rättvisan och vet att det någon dag kommer att skippas rättvissa, por la razon o la fuerza, står de på våran chilenska escudo, o el asilo contra la oprecion sjunger vi i nationalsången. detta är bara en vanlig natur fenomen, frågan är inte om det skall ske utan när det sker. 
Iaf så blev jag upprörd den dagen inne på socialen när de hade berättat detta för mig och som en normal faderlig ,förälder reaktion att de håller på att ta din dotter ,så jag började skrika på alla dessa illaluktande kärringar,och de försökte lugna ner mig med den svenska pedagogiken, fuck off med eran skitsnack era feministiska ,bittra kärringar, fustrerade är vad ni är och ni kan inte se när en familj är lycklig, svenska avundsjukan,svenska fördommar, rasismen som ni visar när ni har bestämt att ni i BBIC( barnens bästa i centrum) har bestämt att jag ej är kapabel att ta hand om mina egna barn. ni borde o kommer att skämmas när allt detta kommer fram till media och till alla hörn där jag kan sprida det. Fustrerade feminister är vad ni är. dick trasers är vad ni alla är. inte konstigt att era gubbar inte vill se er, jag skulle äcklas av att ha någon som du din i min säng din  fula kärring. när allt detta höll i gång så kom alla kärringarna från redaktionen ( hänt i veckan ) och försökte lugna mig. ELHAM KAALING var den som skreck på mig mest och försökte ta i mig som om jag var hennes son. Om hon bara visste vad jag visste/vet om henne och hennes familj. då skulle hon hållt sig borta.till och med glacierärna smälter och då avslöjas allt som finns gömd innan allt frös till.
Iaf så såg jag alla dessa kärringar där och anna larsson skrek att hon skulle trycka på panik knappen.
varsågod din fula kärring tryck på vilken knapp du vill du kommer ändå att förbli illaluktande. istället för att trycka på en massa knappar så borde du prova att tvätta av dig med vanligt vatten, ja efter att tanten tryckt in knappen så kom polisen och undrade vad som föresegick, och jag förklarade vad som hade hänt ,att jag reagerat och blivit upprörd över att de hade omhändertagit min dotter. den andra polisen pratade med hela den feministiska klubben. den manliga  polisen fortsatte att förhöra mig och frågade om jag hade slagit eller på nåt sett gjort nåt fysisk mot någon . nej sa jag. absolut inte ,allting har bara varit verbalt. ok sa han , jag skall kolla med min kollega, efter en stund så kom han tillbaka och bad mig att gå eftersom det inte fanns nåt brottsligt .
ok. jag  går .... när jag kommer ut så stod min jenni ,med (i, i slutet och finlänska ...) hahahaahha jag vet vad ni tänker, men så är livet, man kan inte välja vem man faller in love med. ja jenni stod där och väntade på mig,och hon märkte väl att jag var upprörd och att de hade hänt nåt inne i lokalerna. jag berättade för henne vad som hade hänt och vi rökte några cigg tillsammans och sen satte vi oss i bilen och körde hem. detta har varit de jobbigaste åren i mitt liv men im stil standing. ditt mående är inte hur många gånger du ramlar utan hur många gånger du tar dig upp och blir starkare av varje motgång som kommer emot dig. eller som en av mina motton. jag förlorar aldrig, antingen vinner jag eller så lär jag mig.
Well. nu var min lila ängel borta, och de var ingenting jag kunde göra. inte bara ont i hjärtat har jag utan också en ångest som inte försvinner, tänker varje dag vad jag hade kunnat göra annorlunda för att detta inte skulle skett, men oavsett vad jag tänker så ändrar de inte de faktum att jag inte fått träffa henne på nästan 3 år. och detta att jag inte får träffa min egen dotter går emot allt sverige står för. mänskliga rättigheter finns inte i detta fallet , vi har hamnat mellan stolarna, och de värsta är ju inte detta utan de värsta är att dem skadar barnen på ett psykisk sätt ,och detta skall jag förklara längre fram, vad det innebär och på samma gång ge er fakta, om hur staten och politikerna bara blundar för den här sortens maktmissbruk och var vi är på väg att klasas  för.
På tre år så har jag fått mindre än ett halvtdussin foton via MMS från socialsekreteraren Emmelie ljungdell, ni vet hon som bor i svedala och som utåt sett är så perfekt . sedan har jag fått träffa familjehemmets föräldrar för första gången, för några månader sedan. de va vanliga svensson familj, där modern är barnmorska i ystads lassaret och pappan är snickare. modern var jäjje trvlig och öppen och berättade mycket om angelina, pappan däremot hade den där svenska blicken som man känt i så många decenier. Men jag dömer ingen och sen vet man ju inte vad socialen har berättat för dem. även där brytter de mot lagen varje gång de har ett möte med familje hemmen så måste en oberoende socialassiten vara närvarande för att anteckna varje samtal, men detta följer dem så klart inte. sen så verkar emmelie ljungdell blivit typ kompis med den här mamman. det kommer jag att berätta lite längre fram.  I alla fall så blev jag lovad av  familjehems mamman att hon hade ett album med alla foton hon tagit sedan angelina anlände till dem, och denna album skulle jag få veckan därpå, men nu har´de gått  några månader och inget har hänt ännu. som vanligt i mitt fall. antingen gör mde bara för att jävlas med mig eller så ätr dem inkompetenta, inkompetenta o dömande vet jag ju iför sig redan. Mamman är ju alltid mamma , såna här skott skjuter de alltid.
 
Visa fler inlägg